BROWAR

Misją Dobrego Browaru jest promowanie piwa rzemieślniczego. Cenimy sobie jego różnorodność i chcemy pokazywać ją naszym gościom w połączeniu ze smaczną kuchnią.

PROCES PRODUKCJI

Jako właściciele nadzorujemy cały proces produkcji piwa w naszym browarze.
Podczas produkcji korzystamy zarówno z naszych autorskich receptur jak i tych stworzonych w kolaboracji z doświadczonymi piwowarami.

Zwracamy bardzo dużą uwagę na odpowiedni czas leżakowania naszych piw. Niczego nie przyspieszamy.
Bardzo ważne są dla nas walory prozdrowotne dlatego wszystkie nasze piwa są niepasteryzowane i niefiltrowane. W naszej ofercie posiadamy cieszące się dużym powodzeniem piwa bezglutenowe.

INSTALACJA

Producent: Pacovske Strojirny
Rok dostawy i montażu: 2017
Pierwsza warka: 12.01.2018
Warzelnia 11 hl, 9 tanków fermentacyjno – leżakowych o pojemności 20 hl.

RESTAURACJA

Idealnym dopełnieniem dobrego piwa jest dobra kuchnia. Od samego początku piwny food pairing był naszym celem. Wszystkie dania staramy się skomponować tak, by pasowały do naszej oferty piw.

SZEF KUCHNI POLECA

Podobnie jak w przypadku piwa, również w naszej kuchni stawiamy na starannie wybrane produkty i składniki bardzo dobrej jakości, tak aby nasze dania smakowały wyjątkowo.

Współpracujemy z lokalną masarnią, piekarnią oraz dostawcami warzyw i owoców, którzy oferują produkty z własnych upraw. Wszystko to z myślą o naszych klientach. DLA SPRAGNIONYCH SMAKU nie tylko dobrego piwa, ale również dobrego jedzenia.

DOBRY BROWAR UL. GRZYBOWO 34, GNIEZNO 62-200 POLSKA

© 2020 | Dobry Browar